5 måter å gjøre bloggen fantastisk på i 2017

Her i Blogglandia kommer vi til å dele artikler, tips og triks om blogging. Og hva er vel bedre enn å starte det nye året med hvordan vi skal få bloggene opp og frem i 2017 ?

Det er ingen tvil om at blogging er kommet for å bli. Og at nivået på bloggingen er blitt mye høyere siden jeg selv startet så smått i 2008. Og dermed kniver man mye mer for å bli sett. Men om du følger vår oppskrift, så skal det være mulig å få en del besøkende på bloggen.

1. Promoter bloggen din:

Det finnes hauger med måter å promotere bloggen sin, noen bedre enn andre. Men siden vi lever i den tiden vi gjør så er sosiale medier med på å kunne hjelpe deg. Om du gjør det på en måte som ikke oppleves som mas for de som følger deg.

SEO er en del av det å komme opp og frem, men det hjelper lite med god SEO om man ikke drar de menneskene innlegget er ment for.

Så det du må gjøre er å finne grupper på facebook innen din nisje i bloggverdenen. Skriver du om mat, så meld deg inn i alle grupper på facebook som er for matbloggere. Det samme med trening, kosthold, økologi, bøker, oppdragelse o.l.

2. Fantastiske bilder:

Gode tekster blir ikke noe om du ikke har fantastiske bilder i innlegget. Og da snakker vi ikke halvdårlige iphonebilder, eller bilder du har googlet deg frem til. Googlebilder kan i verstefall bli veldig kostbart.

Derfor, om du ikke har tid eller mulighet til å ta egne bilder, anbefaler jeg deg å bruke Pixabay. Eller en av verdens 10 beste gratis bildedatabaser. 

3. Gjør bloggen til en business:

Det er ganske mange bloggere, og de fleste driver på et hobby nivå. Men om du legger sammen følgerne dine i SOME kanaler, så kan dette bli en potensiell business.

Du tenker kanskje det at det er allerede en del som tjener penger på bloggingen sin, men det kan du også! Om du gjør det riktig og setter alle kluter til. Så kan det gå meget bra for deg også. Det er nok lesere til ALLE.

4. Gode verktøy:

Som du kanskje har merket så er ikke blogging så lett som det ser ut til om du vil ha en suksessfull blogg. Men med de rette verktøyene kan du gjøre det mindre stressende og det blir gøy. Her kommer en liste med noe av det du trenger for å gjøre det stressfritt og gøy:

* Bloggplanlegger

* Bloglovin for inspirasjon og følge med på andre bloggere.

* Bruk autopubliser, slik at du skriver ferdig noen innlegg når du har tid og kan publisere på dager med dårlig tid.

* Eget domene : Da er bloggen med en gang litt mer profesjonell

* Innbydende design, som er lett å lese og uten for mye dill

* Autokorrektur: Skriv innlegget ditt inn i word først for å være sikker på grammatikk og skrivefeil.

5. Bli medlem av Blogglandia:

Dette sier seg kanskje selv? Men her kan du møte likesinnede mennesker. Du kan lære masse nytt og bli kjent med nye mennesker. Du kan lære deg nye ting, og ha det gøy. I tillegg får du en side full av tips og ideer, en gruppe der man kan diskutere og en side der innlegg blir boostet.

Legg inn en kommentar